Infineläiset

Monialaisten ammattilaisten joukkomme on palveluksessanne!

Infine on suomalainen teknologia-alan startup, joka keskittyy tuotteiden ja palveluiden vastuullisuuteen. Autamme yrityksiä luomaan kannattavaa vastuullisuutta ja tekemään kestävyydestä kilpailuedun. Olemme rakentaneet työyhteisön, jonka jäseniä yhdistää yrittäjämäinen asenne, laaja verkottuneisuus sekä vahva tarve tehdä merkityksellistä työtä. 

Tavoitat tiimin yhteisesti osoitteesta info@infine.fi tai suoraan etunimi@infine.fi

Päivittäisessä työssä mukana olevien ihmisten lisäksi Infinen toiminnan ytimessä on kestävän tuotannon ja kulutuksen asiantuntijoista koostuva riippumaton Vastuullisuuspaneeli, joka kuratoi Ostavastuullisesti.fi -sivustolle tulevat tuotteet ja palvelut. Tutustu Vastuullisuuspaneelin asiantuntijoihin >

Tiina
saukko

CEO,
Founder

tiina@infine.fi
+358 40 509 5909

Haluatteko ottaa haltuun vastuullisuustiedolla johtamisen? Varaa Tiinalta 30 minuutin aika, niin kerromme kuinka voimme auttaa!

Tilaamalla Infinen uutiskirjeen saat myös Tiinan ”Vastuullisuusoppeja helposti ja nopeasti” -kirjoitukset ensimmäisten joukossa

Elina Koskipahta

Chief Product Officer
Co-Founder

elina@infine.fi
+358 40 551 2543

Elska
Kolu

Co-Chief Sustainability officer,
Co-Founder

elska@infine.fi
+358 40 532 4432

Jyri Partanen

Chief Operating officer,
Co-Founder

jyri@infine.fi 

Tuula Jokipaltio

CPO,
Founding partner


tuula@infine.fi 

Ari-Pekka
Lappi

Coding Architect

ari-pekka@infine.fi

Ville-Matti Koskinen

Chief Growth Officer

ville-matti@infine.fi
+358 40 506 0040

annukka
lehtonen

Key Account Manager

annukka@infine.fi
+358 407 382 359

Merli Juustila

Chief Communications officer, researcher

merli@infine.fi
+358 50 346 3139

Miemo Penttinen

Chief Product Officer
miemo@infine.fi 

Tomi Hukkalainen

CTO
Senior developer
tomi@infine.fi 

katja
lähde

Growth Hacker, Insight Manager

katja@infine.fi 
+358 50 461 8644

salla Vasenius

Graphics designer
salla@infine.fi 

 

Osaksi tiimiä?

Olemme jatkuvasti etsimässä lahjakkaita ja motivoituneita ihmisiä liittymään kasvavaan tiimiimme. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä eri osastoilla, kuten myynti, markkinointi, tuotekehitys ja asiakaspalvelu. Jos olet kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä vastuullisuuden ja teknologian parissa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Avoimet haut:

Ei avoimia hakuja

Jos et löydä itsellesi sopivaa roolia tällä hetkellä, voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen jyri@infine.fi 

Hallitus

Pasi
Joronen

Taneli
Tikka

Heli Antila (adv.)

TECH ADVISORY BOARD

Miemo penttinen

Miemo Penttinen on palvelumuotoilija, vuorovaikutussuunnittelija ja valokuvaaja, joka on 15 vuoden ajan toiminut erilaisissa rooleissa – johtavasta suunnittelijasta tuotepäällikköön – eri toimistoissa ja startupeissa sekä freelancerina. Miemon poikkeuksellisen runsaaseen kykypalettiin kuuluvat mm. monitahoisen strateginen ajattelu ja erinomainen tekninen osaaminen.

Hannu NylÄnden

Hannu Nyländen, (DI, KTM) on Oraclen kumppaniliiketoimintajohtaja. Hän on toiminut  koko uransa Amerikkalaisissa IT-yrityksissä myynnin ja asiantuntijaorganisaatioiden johtotehtävissä sekä Suomessa että Euroopassa. Hän on kiinnostunut liiketoimintojen käynnistämisestä, kasvattamisesta sekä teknologian ja ohjelmistojen hyödyntämisestä nopeasti muuttuvassa liiketoiminnassa. Hannu liittyi Infinen tech advisory boardiin, koska hän näkee että vastuullisuuden johtamiseen on rakennettavissa kaupallisesti merkittävä SaaS-ohjelmistokokonaisuus. Infinen osaaminen ja tahtotila teki myös ison positiivisen vaikutuksen. Kokonaisuuden rakentaminen on moniuloitteisuudessaan ratkaistavissa oleva haaste, jonka ratkaisemiseen Hannu uskoo kaupallisteknisellä kokemuksellaan pystyvän tuomaan lisäarvoa.

Pasi Joronen

Pasi Joronen on enkelisijoittaja, startup-yritysten sparraaja sekä sijoitus- ja aktivointiyhtiö Polkuni Oy:n perustaja. Pasin portfoliossa on Infinen lisäksi mm. koulutuksen ja musiikin alalla toimivia yrityksiä. Hänen ydinosaamiseensa kuuluvat yritysstrategian ja tiimien rakentaminen, koulutusteknologia sekä pedagogiikka. 

Sustainability advisory board

Eero Kasanen

Eero Kasanen on rahoituksen professori (emeritus) Aalto-yliopistosta. Hän on tutkinut liiketoiminnan etiikkaa ja rahoitusmarkkinoita sekä toiminut useiden yritysten ja säätiöiden hallituksissa.  Eeron nykyiset jäsenyydet sijoitusvaliokunnissa tarjoavat näköalapaikan vastuulliseen sijoittamiseen. Eero haluaa olla mukana kehittämässä kestävää taloutta ja tuomassa sijoittajanäkökulmaa Infinen palveluihin.

Rilli Lappalainen

Rilli Lappalainen on kestävän kehityksen ja globaalien kysymysten moniottelija, joka toimii tällä hetkellä mm. eurooppalaisten kehitysjärjestöjen kattojärjestön CONCORDin puheenjohtajana ja aktiivisen kansalaisuuden puolestapuhujana globaalisti vetäen Bridge 47-verkostoa. Kestävä kehitys ja globaali oikeudenmukaisuus ovat elämän pituinen missio, joka ohjaa Rillin tekemisiä. Häntä kiinnostaa myös vastuullisuuden arjen konkretia vastapainona usein yhteiskunnassa päätöksenteossa esiintyvälle jargonille. Erityisinä mielenkiinnon kohteina ovat mm. EU:n ja YK:n toimet. Vuosikymmenien aikana hän on tehnyt töitä kaikilla mantereilla järjestöjohtajana, virkamiehenä, tutkijana, konsulttina ja aktivistina.

Heli Antila

Heli Antila (TkT, TUNI) toimii Infinen neuvonantajana. Helillä on kokemusta konsultoinnista energiasektorilla ja uusista teknologioista ja niiden kaupallistamisesta. Tällä hetkellä hän vastaa biopohjaisista ratkaisuista Fortumilla. Vastuulisuuteen liittyvät skaalattavat liiketoiminnat ovat hänen intohimonsa ja siitä syystä hän halusi mukaan kokemuksineen Infinen matkalle.

Neuvonantajat

Minna halme

Minna Halme (KTT) on vastuullisen liiketoiminnan professori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja Aalto Sustainability Hubin johtaja. Hän on jäsenenä Suomen Kestävän Kehityksen Asiantuntijapaneelissa sekä Keskuskauppakamarin ja SOK:n kestävän kehityksen neuvonantajaryhmissä. Lisäksi hän on toiminut presidentti Halosen neuvonantajaryhmässä YK:n kestävän kehityksen paneelityössä. Minna on palkittu tieteellinen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja, jonka tutkimus keskittyy kestävää kehitystä edistäviin liiketoiminnan innovaatioihin, joilla ratkaistaan ympäristöongelmia ja globaalia köyhyyttä.

Klaus Kuhanen

Klaus Kuhanen (KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu) on johtamisen moniosaaja, jolla on yli 40 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin saralta. Hän on toiminut uransa aikana monen merkittävän ja kansainvälisen yrityksen, kuten JCDecauxn, Procter&Gamblen (P&G) ja Pepsi Colan johtotehtävissä. Klaus liittyi Infinen strategiseksi neuvonantajaksi tukemaan yrityksen kasvua ja auttamaan johtoryhmää sekä hallitusta niin strategisessa kuin johtamisen suunnittelussa ja toteutuksessakin.

MIKKO SYRJÄNEN

Mikko Syrjänen (KTT, DI) on strategian ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen sekä hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ). Hän työskentelee tällä hetkellä liiketoiminnan kehitystehtävissä Gasumilla. Mikolla on vankka kokemus strategiajohtamisessa, liiketoimintastrategiassa ja markkinatiedossa. Hän on työskennellyt esimerkiksi erilaisten strategiaprosessien, liiketoimintasuunnitelmien, muutosjohtamisen, uusien liiketoimintojen käynnistämisen ja yrityskauppojen parissa. Lisäksi Mikko on kokenut fasilitaattori. Mikon roolina hallituksessa on Infinen strategiatyön koordinointi sekä hallituksen työskentelyn kehittäminen.

petri helenius

Petri Helenius on ohjelmistoarkkitehtuurin sekä liiketoimintamallien innovoinnin asiantuntija. Yli kolmen vuosikymmenen ajan hän on työskennellyt monipuolisissa vastuutehtävissä muun muassa ohjelmistotuotannon, pilvipalvelujen sekä tietoturvallisuuden parissa. Hänellä on kattava tekninen sekä liiketaloudellinen osaaminen, sekä erinomainen kyky saavuttaa tavoitteet. Petri tukee Infinen tiimiä muun muassa ICT-toimien ja päätöksenteon tiimoilta.

Markus Myhrberg

Markus Myhrberg (AA, VT) on osakkaana Lexia Asianajotoimistossa vastuualueenaan IPR-, teknologia- ja datapalvelut. Hän avustaa erityisesti immateriaalioikeuksiin, teknologiaan, tietosuojaan, markkinointiin, lisensointiin, kansainvälisiin sopimuksiin sekä osakassopimuksiin ja rahoituskierroksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Markus toimii neuvonantajana ja hallituksessa myös useissa kasvu ja startup-yrityksissä. Markus tuokin mukanaan strategisen osaamisensa lisäksi laaja-alaisen kokemuksensa startup-ekosysteemeistä sekä konseptien kaupallistamisesta.

Thomas Holm

Thomas Holm on yrittäjä, neuvonantaja ja sijoittaja, joka on innostunut muotoilu- ja systeemiajattelusta. Thomas auttaa yrityksiä kehittämään kestävämpiä liiketoimintamalleja maailmassa, jota ajaa eksponentiaalinen teknologiakehitys. Aikaisemmin Thomas on ollut perustajaosakkaana palvelumuotoilutoimisto Kaufmann Agencyssa ja terveysteknologiaa kehittävässä Noona Healthcaressa. Tällä hetkellä hän toimii globaaleihin kestävyyshaasteisiin erikoistuneen Leapfrog Projectsin perustajaosakkaana.

Teppo nieminen

Teppo Nieminen (KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu) on tehnyt pitkän uran konsulttina strategiatyön, strategisen ennakoinnin sekä liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämisen alueilla. Asiakkaina on ollut sekä suuryrityksiä, startupeja, järjestöjä että julkista sektoria. Teppo on kokenut projektien vetäjä, jonka tärkein rooli hallituksessa on sparrata strategiassa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

English

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä saan lisäksi myös Tiina Saukon ”Vastuullisuusoppeja helposti ja nopeasti” -kirjoitukset.