Infineläiset

Monialaisten ammattilaisten joukkomme on palveluksessanne!

Infine on Suomen ensimmäinen vastuullisuusmuotoilutoimisto. Autamme yrityksiä luomaan kannattavaa vastuullisuutta ja tekemään kestävyydestä kilpailuedun. Olemme rakentaneet työyhteisön, jonka jäseniä yhdistää yrittäjämäinen asenne, laaja verkottuneisuus sekä vahva tarve tehdä merkityksellistä työtä. Tästä monialaisten osaajien joukosta kokoamme asiakasprojektiinne aina parhaan mahdollisen tiimin. 

Tavoitat meidät yhteisesti osoitteesta info@infine.fi tai suoraan etunimi.sukunimi@infine.fi

Päivittäisessä työssä mukana olevien ihmisten lisäksi Infinen toiminnan ytimessä on kestävän tuotannon ja kulutuksen asiantuntijoista koostuva riippumaton Vastuullisuuspaneeli, joka kuratoi Ostavastuullisesti.fi -sivustolle tulevat tuotteet ja palvelut. Tutustu Vastuullisuuspaneelin asiantuntijoihin >

Tiina
saukko

CEO, Founder

tiina@infine.fi
+358 40 509 5909

Elina
koskipahta

Chief Marketing Officer

elina@infine.fi 
+358 40 551 2543

Elska
kolu

Sustainability Designer

elska@infine.fi
+358 40 532 4432

JYRI PARTANEN

CTO

jyri@infine.fi 

+358 40 560 4023

karoliina
virkkunen

Community Manager

karoliina@infine.fi 
+358 40 839 5205

gerda
szász

Sustainability Designer

gerda@infine.fi
+358 45 1160 413

jemina
nylund

Web Designer

jemina@infine.fi 
+358 50 361 1857  

salla
vasenius

Art Director

salla@infine.fi
+358 40 728 6775

annukka
lehtonen

Key Account Manager

annukka@infine.fi
+358 407 382 359

Kati Lindgren

Key Account Manager

kati@infine.fi
+358 44 9827371

samuli
pahkala

IT Manager

samuli@infine.fi
+358 400 794 175

katja
lähde

Growth Hacker, Insight Manager

katja@infine.fi 
+358 50 461 8644

kristiina
lähde

COO, interim CTO

kristiina@infine.fi
+358 40 568 5225

Laura hakanen

Business Designer

laura@infine.fi 

Hallitus

Pasi
Joronen

Pasi Joronen on enkelisijoittaja, startup-yritysten sparraaja sekä sijoitus- ja aktivointiyhtiö Polkuni Oy:n perustaja. Pasin portfoliossa on Infinen lisäksi mm. koulutuksen ja musiikin alalla toimivia yrityksiä. Hänen ydinosaamiseensa kuuluvat yritysstrategian ja tiimien rakentaminen, koulutusteknologia sekä pedagogiikka. Pasi toimii Infinen hallituksen puheenjohtajana ja tuo mukanaan kokemuksensa vaikuttavan liiketoiminnan kehittämisen saralla.

Mikko
Syrjänen

Mikko Syrjänen (KTT, DI) on strategian ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen sekä hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ). Hän työskentelee tällä hetkellä liiketoiminnan kehitystehtävissä Gasumilla. Mikolla on vankka kokemus strategiajohtamisessa, liiketoimintastrategiassa ja markkinatiedossa. Hän on työskennellyt esimerkiksi erilaisten strategiaprosessien, liiketoimintasuunnitelmien, muutosjohtamisen, uusien liiketoimintojen käynnistämisen ja yrityskauppojen parissa. Lisäksi Mikko on kokenut fasilitaattori. Mikon roolina hallituksessa on Infinen strategiatyön koordinointi sekä hallituksen työskentelyn kehittäminen.

Teppo
Nieminen

Teppo Nieminen (KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu) on tehnyt pitkän uran konsulttina strategiatyön, strategisen ennakoinnin sekä liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämisen alueilla. Asiakkaina on ollut sekä suuryrityksiä, startupeja, järjestöjä että julkista sektoria. Teppo on kokenut projektien vetäjä, jonka tärkein rooli hallituksessa on sparrata strategiassa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Neuvonantajat

miemo
penttinen

Miemo Penttinen on palvelumuotoilija, vuorovaikutussuunnittelija ja valokuvaaja, joka on 15 vuoden ajan toiminut erilaisissa rooleissa – johtavasta suunnittelijasta tuotepäällikköön – eri toimistoissa ja startupeissa sekä freelancerina. Miemon poikkeuksellisen runsaaseen kykypalettiin kuuluvat mm. monitahoisen strateginen ajattelu ja erinomainen tekninen osaaminen.

arto o.
salonen

Arto O. Salonen (KT) on vastuulliseen elämäntapaan siirtymisen asiantuntija, Itä-Suomen yliopiston apulaisprofessori sekä dosentti, jolla on paikka myös Suomen kestävän kehityksen asiantuntijapaneelissa. Muun muassa jälkiteollisen, tekoälyistyvän yhteiskunnan vääjäämätöntä muutosta ja hyvän elämän merkitystä tutkiva Salonen on tehnyt uran tulevaisuuslähtöisen muutosajattelun parissa. Salonen pohjaa työnsä kahteen luovuttamattomaksi kuvailemaansa asiaan: elämän edellytysten periksiantamattomaan vaalimiseen ja kaikille yhteiseen ihmisarvoon.

Minna halme

Minna Halme (KTT) on vastuullisen liiketoiminnan professori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja Aalto Sustainability Hubin johtaja. Hän on jäsenenä Suomen Kestävän Kehityksen Asiantuntijapaneelissa sekä Keskuskauppakamarin ja SOK:n kestävän kehityksen neuvonantajaryhmissä. Lisäksi hän on toiminut presidentti Halosen neuvonantajaryhmässä YK:n kestävän kehityksen paneelityössä. Minna on palkittu tieteellinen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja, jonka tutkimus keskittyy kestävää kehitystä edistäviin liiketoiminnan innovaatioihin, joilla ratkaistaan ympäristöongelmia ja globaalia köyhyyttä.

petri helenius

Petri Helenius on ohjelmistoarkkitehtuurin sekä liiketoimintamallien innovoinnin asiantuntija. Yli kolmen vuosikymmenen ajan hän on työskennellyt monipuolisissa vastuutehtävissä muun muassa ohjelmistotuotannon, pilvipalvelujen sekä tietoturvallisuuden parissa. Hänellä on kattava tekninen sekä liiketaloudellinen osaaminen, sekä erinomainen kyky saavuttaa tavoitteet. Petri tukee Infinen tiimiä muun muassa ICT-toimien ja päätöksenteon tiimoilta.

Tuulia Syvänen

Tuulia Syvänen on aktivisti, pitkän linjan kansalaisjärjestötoimija ja rehellisyyskouluttaja. 17-vuotiaasta lähtien ympäristö- ja kehitysjärjestöissä mukana olleella Tuulialla toimi 10 vuotta Reilun kaupan johtotehtävissä Suomessa ja viisi vuotta järjestön kansainvälisessä katto-organisaatiossa. Hän on myös kerännyt kokemusta yhteiskuntavastuun raportoinnista Global Reporting Initiativen johtotehtävissä Hollannissa ja ollut johtamassa useamman suomalaisen ympäristöjärjestön toimintaa.

tiina zilliacus

Tiina Zilliacus on yrittäjä, sijoittaja ja bisnesenkeli, jonka intohimona on uusien digitaalisten tuotteiden ja liiketoimintakonseptien ketterä kehittäminen. Hänen kattava kokemuksensa erilaisista digitaalisista liiketoimintamalleista tuo arvokkaita lisänäkökulmia vastuulliseen liiketoimintaan.

Markus Myhrberg

Markus Myhrberg (AA, VT) on osakkaana Lexia Asianajotoimistossa vastuualueenaan IPR-, teknologia- ja datapalvelut. Hän avustaa erityisesti immateriaalioikeuksiin, teknologiaan, tietosuojaan, markkinointiin, lisensointiin, kansainvälisiin sopimuksiin sekä osakassopimuksiin ja rahoituskierroksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Markus toimii neuvonantajana ja hallituksessa myös useissa kasvu ja startup-yrityksissä. Markus tuokin mukanaan strategisen osaamisensa lisäksi laaja-alaisen kokemuksensa startup-ekosysteemeistä sekä konseptien kaupallistamisesta.

Thomas Holm

Thomas Holm on yrittäjä, neuvonantaja ja sijoittaja, joka on innostunut muotoilu- ja systeemiajattelusta. Thomas auttaa yrityksiä kehittämään kestävämpiä liiketoimintamalleja maailmassa, jota ajaa eksponentiaalinen teknologiakehitys. Aikaisemmin Thomas on ollut perustajaosakkaana palvelumuotoilutoimisto Kaufmann Agencyssa ja terveysteknologiaa kehittävässä Noona Healthcaressa. Tällä hetkellä hän toimii globaaleihin kestävyyshaasteisiin erikoistuneen Leapfrog Projectsin perustajaosakkaana.

Timo Kaisla

Timo Kaislalla (DI, MBA) on yli 20 vuoden kokemus pienistä kasvuyrityksistä suuriin pörssiyrityksiin. Hän on johtanut ja konsultoinut organisaatioita useammassa Euroopan maassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Osaamisen ytimessä on toimialariippumaton kasvun buustaaminen ja liiketoiminnan kehittäminen – erityisesti tilanteissa, joissa digitaalisuudesta on tullut tai muodostumassa merkittävä menestystekijä.

Johanna Heikkilä

Johanna Heikkilä (KTM, Tietojohtaminen ja johtajuus, LUT-Yliopisto) on IT-alan ja liikkeenjohdon ammattilainen, jolla on vuosien kokemus liiketoimintastrategioiden suunnittelusta, toteutuksesta ja organisaation toiminnan kehittämisestä. Johanna on hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) ja sertifioitu ratkaisukeskeinen yritysvalmentaja. Hän on myös toiminut puhujana tietointensiivisen liiketoiminnan modernista johtamisesta ja hänellä on paljon käytännön kokemusta siitä, kuinka kohdata monimutkaiset liiketoimintahaasteet ja tehdä niistä käyttökelpoinen ja toteutettava suunnitelma.

en_GB

Tilaa uutiskirje

Y-tunnus: 2930948-2
info@infine.fi