Infineläiset

Monialaisten ammattilaisten joukkomme on palveluksessanne!

Infine on suomalainen teknologia-alan startup, joka keskittyy tuotteiden ja palveluiden vastuullisuuteen. Autamme yrityksiä luomaan kannattavaa vastuullisuutta ja tekemään kestävyydestä kilpailuedun. Olemme rakentaneet työyhteisön, jonka jäseniä yhdistää yrittäjämäinen asenne, laaja verkottuneisuus sekä vahva tarve tehdä merkityksellistä työtä. 

Tavoitat meidät yhteisesti osoitteesta info@infine.fi tai suoraan etunimi.sukunimi@infine.fi

Päivittäisessä työssä mukana olevien ihmisten lisäksi Infinen toiminnan ytimessä on kestävän tuotannon ja kulutuksen asiantuntijoista koostuva riippumaton Vastuullisuuspaneeli, joka kuratoi Ostavastuullisesti.fi -sivustolle tulevat tuotteet ja palvelut. Tutustu Vastuullisuuspaneelin asiantuntijoihin >

Tiina
saukko

CEO,
Founder

tiina@infine.fi
+358 40 509 5909

Haluatteko ottaa haltuun vastuullisuustiedolla johtamisen? Varaa Tiinalta 30 minuutin aika, niin kerromme kuinka voimme auttaa!

Tilaamalla Infinen uutiskirjeen saat myös Tiinan ”Vastuullisuusoppeja helposti ja nopeasti” -kirjoitukset

Elina Koskipahta

Co-CSO,
Co-Founder

elina@infine.fi
+358 40 551 2543

Elska
Kolu

Co-CSO,
Co-Founder

elska@infine.fi
+358 40 532 4432

Jyri Partanen

COO, interim CTO
Co-Founder

jyri@infine.fi 
+358 40 560 4023

Tuula Jokipaltio

CPO,
Founding partner

tuula@infine.fi 

Ville-Matti Koskinen

Chief Growth Officer

ville-matti@infine.fi
+358 40 506 0040

Leena Helanto

CMO

leena@infine.fi 
+358 50 384 6554

annukka
lehtonen

Key Account Manager

annukka@infine.fi
+358 407 382 359

jemina
nylund

Web Designer / Graphics designer

jemina@infine.fi +358 50 361 1857

gerda
szász

Sustainability Designer

gerda@infine.fi
+358 45 1160 413

salla
vasenius

Art
Director

salla@infine.fi
+358 40 728 6775

katja
lähde

Growth Hacker, Insight Manager

katja@infine.fi 
+358 50 461 8644

Tuula Jokipaltio

CPO,
Founding partner

tuula@infine.fi 

kristiina
lähde

Thomas Holm

Lead Consultant, Advisor

thomas@infine.fi

Laura Hakanen

Business
Designer

laura@infine.fi

Hallitus

Pasi
Joronen

Taneli Tikka

Olli-Pekka Pohjanmäki

Heli Antila (adv.)

Neuvonantajat

miemo
penttinen

Miemo Penttinen on palvelumuotoilija, vuorovaikutussuunnittelija ja valokuvaaja, joka on 15 vuoden ajan toiminut erilaisissa rooleissa – johtavasta suunnittelijasta tuotepäällikköön – eri toimistoissa ja startupeissa sekä freelancerina. Miemon poikkeuksellisen runsaaseen kykypalettiin kuuluvat mm. monitahoisen strateginen ajattelu ja erinomainen tekninen osaaminen.

arto o.
salonen

Arto O. Salonen (KT) on vastuulliseen elämäntapaan siirtymisen asiantuntija, Itä-Suomen yliopiston apulaisprofessori sekä dosentti, jolla on paikka myös Suomen kestävän kehityksen asiantuntijapaneelissa. Muun muassa jälkiteollisen, tekoälyistyvän yhteiskunnan vääjäämätöntä muutosta ja hyvän elämän merkitystä tutkiva Salonen on tehnyt uran tulevaisuuslähtöisen muutosajattelun parissa. Salonen pohjaa työnsä kahteen luovuttamattomaksi kuvailemaansa asiaan: elämän edellytysten periksiantamattomaan vaalimiseen ja kaikille yhteiseen ihmisarvoon.

Minna halme

Minna Halme (KTT) on vastuullisen liiketoiminnan professori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja Aalto Sustainability Hubin johtaja. Hän on jäsenenä Suomen Kestävän Kehityksen Asiantuntijapaneelissa sekä Keskuskauppakamarin ja SOK:n kestävän kehityksen neuvonantajaryhmissä. Lisäksi hän on toiminut presidentti Halosen neuvonantajaryhmässä YK:n kestävän kehityksen paneelityössä. Minna on palkittu tieteellinen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja, jonka tutkimus keskittyy kestävää kehitystä edistäviin liiketoiminnan innovaatioihin, joilla ratkaistaan ympäristöongelmia ja globaalia köyhyyttä.

petri helenius

Petri Helenius on ohjelmistoarkkitehtuurin sekä liiketoimintamallien innovoinnin asiantuntija. Yli kolmen vuosikymmenen ajan hän on työskennellyt monipuolisissa vastuutehtävissä muun muassa ohjelmistotuotannon, pilvipalvelujen sekä tietoturvallisuuden parissa. Hänellä on kattava tekninen sekä liiketaloudellinen osaaminen, sekä erinomainen kyky saavuttaa tavoitteet. Petri tukee Infinen tiimiä muun muassa ICT-toimien ja päätöksenteon tiimoilta.

Tuulia Syvänen

Tuulia Syvänen on aktivisti, pitkän linjan kansalaisjärjestötoimija ja rehellisyyskouluttaja. 17-vuotiaasta lähtien ympäristö- ja kehitysjärjestöissä mukana olleella Tuulialla toimi 10 vuotta Reilun kaupan johtotehtävissä Suomessa ja viisi vuotta järjestön kansainvälisessä katto-organisaatiossa. Hän on myös kerännyt kokemusta yhteiskuntavastuun raportoinnista Global Reporting Initiativen johtotehtävissä Hollannissa ja ollut johtamassa useamman suomalaisen ympäristöjärjestön toimintaa.

tiina zilliacus

Tiina Zilliacus on yrittäjä, sijoittaja ja bisnesenkeli, jonka intohimona on uusien digitaalisten tuotteiden ja liiketoimintakonseptien ketterä kehittäminen. Hänen kattava kokemuksensa erilaisista digitaalisista liiketoimintamalleista tuo arvokkaita lisänäkökulmia vastuulliseen liiketoimintaan.

Markus Myhrberg

Markus Myhrberg (AA, VT) on osakkaana Lexia Asianajotoimistossa vastuualueenaan IPR-, teknologia- ja datapalvelut. Hän avustaa erityisesti immateriaalioikeuksiin, teknologiaan, tietosuojaan, markkinointiin, lisensointiin, kansainvälisiin sopimuksiin sekä osakassopimuksiin ja rahoituskierroksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Markus toimii neuvonantajana ja hallituksessa myös useissa kasvu ja startup-yrityksissä. Markus tuokin mukanaan strategisen osaamisensa lisäksi laaja-alaisen kokemuksensa startup-ekosysteemeistä sekä konseptien kaupallistamisesta.

Thomas Holm

Thomas Holm on yrittäjä, neuvonantaja ja sijoittaja, joka on innostunut muotoilu- ja systeemiajattelusta. Thomas auttaa yrityksiä kehittämään kestävämpiä liiketoimintamalleja maailmassa, jota ajaa eksponentiaalinen teknologiakehitys. Aikaisemmin Thomas on ollut perustajaosakkaana palvelumuotoilutoimisto Kaufmann Agencyssa ja terveysteknologiaa kehittävässä Noona Healthcaressa. Tällä hetkellä hän toimii globaaleihin kestävyyshaasteisiin erikoistuneen Leapfrog Projectsin perustajaosakkaana.

Timo Kaisla

Timo Kaislalla (DI, MBA) on yli 20 vuoden kokemus pienistä kasvuyrityksistä suuriin pörssiyrityksiin. Hän on johtanut ja konsultoinut organisaatioita useammassa Euroopan maassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Osaamisen ytimessä on toimialariippumaton kasvun buustaaminen ja liiketoiminnan kehittäminen – erityisesti tilanteissa, joissa digitaalisuudesta on tullut tai muodostumassa merkittävä menestystekijä.

Johanna Heikkilä

Johanna Heikkilä (KTM, Tietojohtaminen ja johtajuus, LUT-Yliopisto) on IT-alan ja liikkeenjohdon ammattilainen, jolla on vuosien kokemus liiketoimintastrategioiden suunnittelusta, toteutuksesta ja organisaation toiminnan kehittämisestä. Johanna on hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) ja sertifioitu ratkaisukeskeinen yritysvalmentaja. Hän on myös toiminut puhujana tietointensiivisen liiketoiminnan modernista johtamisesta ja hänellä on paljon käytännön kokemusta siitä, kuinka kohdata monimutkaiset liiketoimintahaasteet ja tehdä niistä käyttökelpoinen ja toteutettava suunnitelma.

en_GB

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä saan lisäksi myös Tiina Saukon ”Vastuullisuusoppeja helposti ja nopeasti” -kirjoitukset.