Tuotteen vastuullisuus­analyysi GS1-datasta

120,00  +ALV 24%

Onko tuotteesi GS1:n Synkka-tietokannassa? Infine toteuttaa Synkassa olevien tuotetietojen sekä laajan vastuullisuustiedon perusteella tekoälyavusteisia vastuullisuusarviointeja edullisesti ja automaattisesti. 

Olemme juuri tehneet arvionnin kaikista R-kioskin tuotteista. R-Kioski johtaa arviointien avulla koko tuotevalikoimansa vastuullisuutta.

Tilaa meiltä raportti niin näet, miltä tuotteesi vastuullisuus näyttää jälleenmyyjäsi näkökulmasta!

Tutustu arviointiin etätapaamisessa vastuullisuusasiantuntijamme kanssa. Käymme yhdessä läpi arvioinnin, tuotteen vastuullisuusominaisuuksien taustat ja vastuullisuuteen vaikuttavat tekijät. Lisäksi perehdymme Synkan lähdetietoihin ja mahdollisiin korjausehdotuksiin. (max. 1h)
Esimerkiksi Keiju tai Pepsodent
Tuotteen nimi (esim. 3 öljyä margariini tai Extra White Toothpaste) tai GTIN -koodi (globaali tuotteiden yksilöimiseen käytettävä koodi (ent. EAN koodi). GTIN -koodi on yleensä 13 numeroa pitkä)
Tuotteet yhteensä
Palvelut yhteensä
Yhteensä (+24% ALV)

Haluatko tilata vastuullisuusanalyysin laskutuksella?
Tilaa laskutuksella täältä →

Voit tutustua toimitusehtoihin täältä.

Infinen vastuullisuusarviointi voidaan tehdä sekä yksittäisille tuotteille että kokonaisille tuotekategorioille. Voit tilata yksittäisiä tuotteita yllä olevalla lomakkeella niin monta kun haluat. Lisää kukin tuote erikseen ostoskoriin.

Jos haluat arvioida tuotteita suuremmissa määrin ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous.

Pyydä tarjous
Lisätietoja:

Helppoa

Kokoamme arvioinnit jo olemassaolevista datalähteistä, hyödyntäen viimeisintä vastuullisuusasiantuntijuutta.

Hintatehokasta

Vastuullisuusarviointimme ovat edullisesti hinnoiteltuja. Suurta tietoa, pienellä sijoituksella.

Konkreettista

Epäselvien tietojen ymmärtäminen vähentää riskejä huomattavasti ja mahdollistaa kehityksen

Infinen vastuullisuusarviointiraportti kertoo tuotteen tai palveluun vastuullisuuden vahvuudet ja riskit. Raportissa huomioidaan myös vaillinainen tai puuttuva vastuullisuustieto ja sen kriittisyys. Arviointi tuotetaan Synkka-tiedosta ja eri vastuullisuustiedon lähteistä automaattisesti.

Arvioinnissa huomioidaan yhdeksän vastuullisuuden ulottuvuutta:

  • Ihmisoikeudet
  • Ihmisarvon mukainen työ
  • Hyvä liiketoimintaetiikka
  • Kestävän kuluttajuuden edistäminen
  • Kiertotalous
  • Luonnon monimuotoisuus
  • Ilmastonmuutos
  • Ympäristö
  • Vesi

 

Kehitämme arviointimallia jatkuvasti ja analyysin kattavuuteen vaikuttaa myös saatavilla oleva tuotetieto. Tällä hetkellä Synkka-tietoon pohjautuva arviointi tarjoaa yrityksellesi hyvää tietoa sosiaalisen vastuun neljästä ulottuvuudesta ja tyydyttävän tason tietoa ekologisen vastuun ulottuvuuksista, lukuun ottamatta vedenkäyttöä, jonka suhteen Synkka-tiedosta ei voida analyysia tehdä. Mikäli haluat, että arviointiin otetaan myös muita tiedon lähteitä, tilaa asiantuntijan täydentämä arviointi tästä.

Uskon, että näin tarkkaa näkymää vastuullisuuteen ei ole aikaisemmin ollut tarjolla. Pystymme ohjelmiston avulla johtamaan valikoimamme vastuullisuutta sekä kaikkea vastuullisuustyötämme ja lisäksi saamme ohjelmistosta kätevästi myös vastuullisuusraportointiin tarvittavia datoja​

Asiakastarinat

TIEDOTE: Tekoäly vastuullisuus­johtamisen avuksi

Kuluttajakaupassa toimivien yritysten vastuullisuuden johtamiseen on kehitetty yritysohjelmisto, joka on maailmassa toistaiseksi ainoa laatuaan. Ohjelmiston on kehittänyt suomalainen vastuullisuusteknologiayritys Infine. Ensimmäisenä ohjelmistoa on hyödyntänyt tuotevalikoimansa vastuullisuutta kehittävä R-kioski.

Lue lisää »
English