Palvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaista ja kestävää näkemystä vastuullisuuden viemisestä myyntiin ja markkinointiin siten, että se kasvattaa todennetusti vastuullisten tuotteiden myyntiä.

Autamme asiakkaitamme tunnistamaan vastuullisuuden näkö­kulmasta ajan­kohtaiset kohderyhmät, ilmiöt ja haasteet.

Tuomme asiakas­ymmärrystä markkina­tilanteeseen, jossa ihmisten kulutus­päätöksiä ohjaa yhä enemmän huoli esimerkiksi ilmastosta.

Lähestymme kuluttajien huolia tutkitusti positiivisilla ratkaisuilla, jotka tuottavat kestävää hyvinvointia ja hyvää mieltä defenssi­­reaktioiden sijaan.

Nykytilan kartoitus

Vastuullisuusarviointi on ketterä työkalu, jonka avulla saatte kuvan tuotteenne tai palvelunne vastuullisuuden nykytilasta. Vastuullisuusarvio auttaa tunnistamaan hyödyntämättömän kilpailuedun, välttämään viherpesun ja viestimään oikein vastuullisuudesta. Tuloksia voitte hyödyntää suoraan markkinoinnissa!

Vastuullisuusmuotoilu

Vastuullisuusmuotoilu on muotoilun keinoin toteutettava laajempi kehittämisprosessi, jossa lähdetään liikkeelle tuotteenne tai palvelunne tosiasiallisista vastuullisuusominaisuuksista. Projektin tuloksena saatte käyttöönne myynti- ja asiakaslähtöisiä keinoja vaikuttaa positiivisesti yrityksenne sosiaaliseen ja ympäristölliseen vastuullisuuteen sekä ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen.

Asiakasymmärrystä
vastuullisuudesta

Infine Insight on vastuullisuuteen erikoistunut tutkimusyksikkö, joka tuottaa näkemyksiä ja keskustelunavauksia sekä tarjoaa räätälöityjä tutkimuspalveluita osana vastuullisuusmuotoilun prosessia.

Vastuullisuuteen ja kestävään kuluttamiseen keskittyvän kohderyhmäymmärryksen avulla haluamme auttaa yrityksiä vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin.

Ostavastuullisesti.fi

Ostavastuullisesti.fi on vastuullisen ostamisen sivusto, joka tekee kestävän kuluttamisen helpoksi tarjoamalla kuluttajien arjen tarpeisiin kestävämmät vaihtoehdot. Palvelussa esitellään ainoastaan riippumattoman asiantuntijapaneelin hyväksymiä vastuullisia tuotteita ja palveluita.

Selvitä, onko tuotteesi tai palvelusi kestävämpi valinta

Vastuullisuuspaneeli arvioi hakemuksen pohjalta tuotteen tai palvelun vastuullisuutta ja sitä, onko se kestävämpi valinta suhteessa verrokkituotteisiin. Paneelin arviointi toimii väylänä Ostavastuullisesti.fi -palveluun ja muihin Infinen näkyvyys- ja elämyspalveluihin yhteistyöartikkeleista aina podcasteihin ja muihin mediasisältöihin. 

Kestävä elämä

Podcast

Kestävä elämä -podcast tarjoaa kurkistuksia innovatiivisten ratkaisujen maailmaan ja kestävämpään arkeen tulevaisuusvisionääri Perttu Pölösen sekä vaihtuvien asiantuntijavieraiden johdolla. Sarja käsittelee jokaisen meistä arkea koskettavia aiheita vastuullisesta kuluttamisesta aina kestävään arkiruokaan, hävikin vähentämiseen sekä tulevaisuuden energiaan.

Kestävä elämä -podcastin ympärille on lisäksi luotu erityisesti toisen asteen opiskelijoille suunnattu oppimateriaali, joka käsittää kysymyksiä sekä visailutehtäviä jokaisen jakson aihepiiriin liittyen. Podcastin oppimiskokonaisuus on toteutettu yhteistyössä Opetushallituksen, Sitran, YK-liiton, Perho Liiketalousopiston ja Marttaliiton edustajista koostuvan toimitusneuvoston kanssa.

Vastuullisuusklubi

Webinaarisarja

Vastuullisuusklubi on yrityspäättäjille, yrittäjille sekä asiantuntijoille suunnattu webinaarisarja, jossa pureudutaan ajankohtaisiin puheenaiheisiin vastuullisuudesta sekä kiinnostaviin case-esimerkkeihin.

Vastuullisuusklubit ovat maksuttomia Ostavastuullisesti.fi -sivustolla mukana oleville yrityksille sekä yhteistyökumppaneillemme.

Osta vastuullisesti 2022

Kestävän elämän tapahtuma

Suomen ensimmäinen kestävän elämäntavan tapahtuma järjestetään 26.–27.3.2022 Helsingin Kaapelitehtaalla Merikaapelihallissa.

Kutsumme yritykset tekemään tapahtumaa yhdessä ja näyttämään, että vastuullinen elämä on täynnä iloa, uusia oivalluksia ja nautintoja! Osallistua voi Vastuullisuuspaneelin kuratoimilla tuotteilla ja palveluilla.

Lähetä meille viesti

Kerro kuinka voimme auttaa tai millaisesta yhteistyöstä olisit kiinnostunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Tilaa uutiskirje